OVER ONS

De Vree, gevestigd in Antwerpen, België, ontwerpt en produceert halfautomatische en volautomatische vulmachines en verpakkingslijnen voor de verf- en coatingsindustrie. Het afvullen van verven en vernissen is altijd de kernactiviteit van het bedrijf geweest, maar De Vree biedt ook apparatuur voor het afvullen van een reeks aanverwante industriële en (agro)chemische vloeistoffen zoals oplosmiddelen, verdunners, verharders, lijmen, houtbehandelingsproducten, vulmiddelen, bouwchemicaliën, sauzen, cosmetica enz.

 

Alle machines worden ontworpen en gebouwd in Antwerpen. De export is goed voor meer dan 90% en in de loop der jaren heeft De Vree wereldwijd meer dan 4.000 machines geleverd en geïnstalleerd. Er zijn lokale vertegenwoordigers/agenten in meer dan 60 landen.

 

In de loop der jaren heeft De Vree bewezen een zeer betrouwbare partner te zijn voor een aantal grote internationale en lokale spelers in de verf- en coatingindustrie. Het bedrijf is er trots op de voorkeursleverancier te zijn van een groot aantal van deze bedrijven.

 

De Vree blijft groeien - zelfs na meer dan 80 jaar. De afgelopen jaren zijn grote projecten gerealiseerd in onder meer Indië, China, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Marokko, Vietnam en de Verenigde Staten.

 

Naast het ontwerpen en fabriceren van onze vulmachines kan ons team ook complete verpakkingslijnen leveren die andere machines omvatten, zoals etiketteerders, ontstapelaars, casepackers en palletiseermachines. Wij werken nauw samen met de belangrijkste Europese leveranciers van dit soort machines, zodat wij ook oplossingen op maat kunnen voorstellen.

BEDRIJFSGESCHIEDENIS

TijdlijnRaw 19 40 19 50 19 60 19 70 19 80 19 90 20 00 20 10 20 20

VUL- EN VERPAKKINGSINSTALLATIES

VOOR VLOEIBARE PRODUCTEN

CONTACT